Unable to Reproduce Issue 7DTD Rat - Missing/not displayed Player Info

Sydh

New Member
Good evening every one,

First of all, thank you so much for this huge/nice server manager.
I cannot manage my 7DtD server without it.

I would like to report an issue. I do not found any information on the forum about the one I have.

Everything is set up as expected.
My server (Windows Server 2008 R2 up to date) is running 7DTD Server.
I'm always remote control my server, so I have set up RAT on the remote server itself.

The player windows is not displayed correctly :
upload_2017-12-30_19-40-11.png

Do you know how to fix it?

Please advise
 

Trekkan

JFF Administrator
Staff member
Good evening every one,

First of all, thank you so much for this huge/nice server manager.
I cannot manage my 7DtD server without it.

I would like to report an issue. I do not found any information on the forum about the one I have.

Please advise
I've seen this before, but am not sure of the fix. Try resizing the RAT window and see if it redraws the screen. I think it has something to do with graphics though.

Also, I see you don't have BCM or Allocs mods installed. You need BCM for pretty much everything to work in RAT, so your players aren't going to show, etc.
 

Trekkan

JFF Administrator
Staff member
You put the BCManager folder in your Mods folder that is in your game server root folder.

\GameServer\Mods\BCManager
 

Sydh

New Member
Ho, thank you.

So, Eveything works with a remote RAT Manager.
On the 7dtd server itseilf, with rat set up with localhost server, header on tables are still missing.
 

Trekkan

JFF Administrator
Staff member
Ho, thank you.

So, Eveything works with a remote RAT Manager.
On the 7dtd server itseilf, with rat set up with localhost server, header on tables are still missing.
I'm going to guess that is something to do with the grid control on Win 2008 Server. I'll see what I can find out, but really there probably isn't much I can do about that.
 

Sydh

New Member
Do noty worry, as far it is working on my desktop, this is good to me. Just keep it as Already Known Bug :P
 

SATA

New Member
that is the same bug i have on my server WIN7 i need a fix too for that i use windows remotedesktop to mange my win7 server
 
Top